CHEF BUSINESS CONTROLLER

Som Chef Business Controller kommer du ansvara för ett engagerat team med hög kompetens där du arbetar med analyser, rapportering av finansiell information, boksluts/budget arbete, utvärderar och utvecklar bolagets KPI:er och systemstöd samt projektleder processförbättringar. Du har möjlighet att påverka beslut och ge indikationer och rekommendationer för styrning av bolaget i syfte att driva verksamhetsutveckling för de olika affärsområdena och för GDL i stort.

Rollen direktrapporterar till CFO och kommer ansvara för tre medarbetare. GDL söker dig som har ett högt engagemang, är drivande och analytisk och som kan leda både projekt och människor mot gemensamma mål. Som Chef Business Controller på GDL kommer du arbeta både operativt med egna ansvarsområden och med utvecklingsområden.

Kvalifikationer och erfarenhet

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du som söker har en examen från universitet/högskola, och har arbetat 5-7+ år med kvalificerat controllerarbete gärna i en ledande roll. Din kompetens inom processförbättringar och olika systemstöd är av vikt. Du bör trivas i en snabbrörlig miljö där det mest konstanta är förändringstakt samtidigt som du behöver ha en god kommunikationsförmåga där du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och ett positivt och nyfiket förhållningssätt är nödvändigt för att lyckas. För att passa in på GDL behöver du ha en hög analytisk förmåga, vara självgående, engagerad och resultatinriktad. Du har ett långsiktigt perspektiv, samtidigt som du får saker gjorda på ett effektivt och okomplicerat sätt. Du tycker om att sätta processer samt rutiner och du drivs av att kontinuerligt utveckla nya arbetssätt. För en perfekt match ser vi att du delar våra kärnvärden: Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande.

Arbetstid

Heltid 100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 


(*) = obligatorisk uppgift


Placeringsort

Helsingborg

Kontaktperson

Maria Sonesson
CFO
Tfn 010-209 36 01

Sista ansökningsdag

2019-08-03