Relationsskapande affärsutvecklare

 

 

OM FÖRETAGET

GDL Anläggning & Miljö AB arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL Anläggning & Miljö AB är etablerat på 16 orter i Sverige och omsätter ca 1,2 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela verksamheten! Läs gärna mer oss på www.gdl.se.

Som relationsskapande affärsutvecklare på GDL Anläggning & Miljö kommer du vara med och utveckla verksamheten som i huvudsak består av bygg- och anläggningstransporter, samt entreprenadmaskiner. Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten. I din roll kommer du att ha mycket kontakt med kunder, transportörer och maskinägare och du kommer att arbeta i väl sammansvetsat team. Du rapporterar till regionchefen i Region Norr.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Största delen av tjänsten kommer att bestå av att vara en driven affärsutvecklare med relationsskapande säljfokus. I rollen kommer du att kontakta både nya och befintliga kunder för att bygga upp ett nätverk och vara närvarande ute hos kunderna. Fokus är att i relationen med kunderna förstå deras behov och få dem att förstå att GDL är en helhetsleverantör och en samarbetspartner som man kan lita på både långsiktigt och kortsiktigt. Vidare håller vi på att utveckla vårt erbjudande inom miljösidan där vi tar fram olika koncept som du sen kan erbjuda kunderna. Arbetet är omväxlande och det är endast ditt eget driv som sätter stopp för hur rollen kommer att utvecklas.

Du kommer vara placerad på huvudkontoret i Linköping och därifrån utgå till dina kunder som främst är aktiva i Östergötland. Du kommer vara en del av ett team som stöttar och supportar dig även om du till stor del arbetar ensam.

Arbetsuppgifterna och dina ansvarsområden kommer främst vara:

  • Vara en stark och serviceinriktad samarbetspartner till GDL:s kunder.
  • Driva försäljning och marknadsföring till såväl nya som gamla kunder.
  • Vara del i projektgruppen som utvecklar koncept som du sedan presenterar för våra kunder.
  • Vara behjälplig vid skrivandet av avtal/offert.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande kundintresse och drivs av att skapa helhetslösningar för våra samarbetspartners. Har du erfarenhet av relationsskapande försäljning ser vi det som positivt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från åkeri/logistikbranschen med inriktning mot anläggning. Det är meriterande om du har en utbildning inom bygg, anläggning, transport eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta i datasystem och Office-paketet. Vi ser även att du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och att du kan göra dig förstådd på engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, engagerad och trivs i en miljö där det händer mycket och där förändringar sker ofta. Du brinner för service och har en förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärde för kunden. Du har lätt för att administrera och planera din tid på ett strukturerat och effektivt sätt.

Ansök redan idag!

Känner du att detta lockar dig och att du passar in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du alltid välkommen att kontakta ansvarigt rekryteringsteam; Cecilia Alegria Furberg som nås på 0739–252586 alternativt på cecilia.alegria-furberg@unikresurs.se eller Helena Lantz som nås på 0736-560466 alternativt helena.lantz@unikresurs.se

Ansökningar hanteras av Unik Resurs – för att söka tjänsten ber vi dig klicka på ”ansök” och registrera dig i deras databas. Detta för att följa riktlinjer enligt GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Placeringsort

Linköping