C-chaufförer Helsingborg

Om GDL

GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än
1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.

Om tjänsten

Arbetet innebär distributionskörning av dryck med lastbil i Skåneregionen. Vi utgår från Helsingborg. Arbetet innebär även att lasta och lossa ditt ekipage, att köra truck samt daglig kundkontakt. Terminalarbete kan också förekomma. Arbetstiderna är schemalagda dagtid. Tjänsterna är på heltid med start omgående. När du börjar hos oss får du handledning av våra duktiga chaufförer. Vi betalar avtalsenlig lön enligt transportavtalet.

Dina kvalifikationer

Du skall vara trevlig, flexibel, stresstålig och ha en god servicekänsla. Det är viktigt att du kan planera din körning väl, också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler. Du skall behärska svenska i tal och skrift.

Kompetenskrav
  • C behörighet
  • Yrkeskompetensbevis YKB
  • Truckvana/Truckkort
  • Förarkort för digital färdskrivare

 

Arbetstid

Heltid 100 %, omgående anställning.

Varaktighet

Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader

Ansökan

För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev till career@gdl.se – i ämnesraden skriver du C-chaufför Helsingborg.

Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Jimmy Seres jimmy.seres@gdl.se

Varmt välkommen med din ansökan!