Lots/Regional Chaufför till Helsingborg

Om GDL

GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än
1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.

Om tjänsterna

Arbetet innebär att lotsa lastbilar och släp i Helsingborg med omnejd. Arbetet innebär även att i ett effektivt flöde hämta och flytta lastbil och släp samt backa till på terminal så att fordonen blir lastade av terminalpersonalen och av dig. Ni samarbetar så att rätt gods kommer på rätt fordon och att fordonets aggregat har rätt temperatur då det är livsmedel som lastas. När du börjar hos oss får du handledning av våra duktiga medarbetare.

Vi utbildar våra chaufförer fortlöpande, i bl a YKB, genom CR Utbildning i Varberg. Förmåner såsom friskvårdsbidrag mm erbjuds.

Vi betalar avtalsenlig lön enligt transportavtalet.

Dina kvalifikationer

Du skall vara trevlig, flexibel, stresstålig och ha en god servicekänsla. Du skall ha erfarenhet av släpkörning och gärna ha vana av livsmedelsdistribution. Det är viktigt att du kan planera din körning väl, också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler. Du skall behärska svenska i tal och skrift.

 

Kompetenskrav
  • CE behörighet
  • Yrkeskompetensbevis YKB, tung lastbil
  • Truckvana
  • Förarkort för digital färdskrivare
  • Svenska eller Engelska

 

Meriterande
  • Livsmedelserfarenhet

 

Arbetstid

Enligt överenskommelse med tillträde omgående

Varaktighet

Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader

Ansökan

För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev till career@gdl.se – i ämnesraden skriver du Lots/Chaufför. Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Ronny Olsson på ronny.olsson@gdl.se.

Varmt välkommen med din ansökan!