Skulle du trivas med en samordnande tjänst där ditt fokus är på att optimera körningsrutter och samtidigt erbjuda en utmärkt kundservice?

Om GDL

GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än 1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.

Om tjänsten

Som transportledare på avdelningen Jordbruk kommer du att tillhöra en av de snabbt växande delarna inom bolaget. Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete där du kommer vara med och utveckla verksamheten som i huvudsak består av planering av fasta uppdrag inom jordbrukstransporter.

Avdelningen Jordbruk produceras på 3 orter: Helsingborg, Lidköping och Linköping.

I rollen som transportledare är du självgående. I ditt arbete kommer du samarbeta både internt med kollegor samt externt med åkare, maskinägare och kunder. Du är kommunikativ och van att möta människor på olika sätt i olika situationer. Du har förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärden för kunden. Du är effektiv och sätter kunden främst. Har du vana att arbeta i olika typer av IT-system och lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar är detta starkt meriterande. Du rapporterar till platschef i Linköping.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och stationeringsorten Lidköping.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har ett brinnande intresse för logistik. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom logistikbranschen, chaufför eller annat lantbruksrelaterat och vill nu hitta nya utmaningar och utvecklas i ett snabbt växande företag. Har du vana att arbeta i olika typer av IT-system och lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar, är även detta meriterande. Vi använder idag Barkfors T5 som TMS.

  • God svenska i tal och skrift
  • Utbildning inom transport/management är
  • Meriterande är om du har erfarenhet från Transport och Logistikbranschen

 

Hur du ansöker och övrig information

För att söka tjänsten, skicka ditt CV och personliga brev till career@gdl.se och skriv Lidköping i ämnesraden. Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta gärna Mikael Alsö på telefon 013 – 355417.

Varmt välkommen med din ansökan!