Transportledare Varberg

Om GDL

GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än
1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.

Om tjänsten

Som Transportledare inom avdelning Distribution och Terminal Väst kommer du att vara med och utveckla vår verksamhet som i huvudsak består av uppdrag inom distribution/fjärrtransporter/terminal. Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten.

I rollen som Transportledare är du självgående, har förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärden för kunden. Du är effektiv och sätter kunden främst. Oavsett formella ansvarsområden skall du vid behov vara beredd att ingå som resurs och stötta övriga funktioner i bolaget. GDL erbjuder en intressant anställning med spännande utmaningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning om sex månader, stationeringsorten är Varberg.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet som transportledare från åkeri/speditionsbranschen men vi lägger större vikt vid personliga egenskaper som engagemang, intresse och viljan att lära. Tjänsten kräver att du är kommunikativ och lösningsorienterad. Du har vana av att arbeta i olika typer av IT-system och lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar. Du har insyn i kollektivavtalet och har ett ekonomiskt sinne.

Kompetenskrav

  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Noggrann, strukturerad med ett stort engagemang för personal och verksamhet
  • Svenska samt engelska i tal och
  • Officepaketet

Hur du ansöker och övrig information

För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev senast 10 juni 2022 till career@gdl.se – i  ämnesraden skriver du Transportledare Varberg.

Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Daniel Jansson via daniel.jansson@gdl.se.

Varmt välkommen med din ansökan!