Truckförare till GDL Perstorp

Om GDL

GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än
1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.

Om tjänsten

Tjänsten som truckförare omfattar mottagning av gods från fabrik för utställning på olika områden/lager. Tjänsten omfattar också utlastning från lager till lastbil och container. Vi hanterar pallat gods med bigbag och småsäck, flytande i IBC, fat, dunk på pall etc. Detta görs med motviktstruckar. Vi har även behov av truckförare som kan hoppa in vid frånvaro och arbetstoppar.

Arbetstiderna är schemalagda dagtid, vissa med skift. Tjänsterna är på heltid med start omgående. När du börjar hos oss får du handledning av våra duktiga medarbetare. Vi betalar avtalsenlig lön enligt transportavtalet.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team, är prestigelös och flexibel. Du skall vara trevlig, stresstålig och ha en god servicekänsla. Du skall behärska svenska i tal och skrift.

Kompetenskrav
  • Truckvana/Truckkort
  • Körkort B
  • ADR 1:3 kan erbjudas av oss till lämplig kandidat
Meriterande
  • Körkort C, CE
  • Datavana

Arbetstid

Heltid 100% omgående anställning

Varaktighet

Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader

Ansökan

För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev till career@gdl.se
I ämnesraden skriver du Truckförare Perstorp. Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Saso Petkovski saso.petkovski@gdl.se  Varmt välkommen med din ansökan!