Växlingsförare/lokförare/växlare med placering på vår verksamhet i Perstorp

Om GDL

GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än
1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.

Om tjänsten

Växling och hantering av tankvagnar med olika typer av flytande gods samt hämta och lämna dessa på Perstorps station med växellok. Den vi söker skall vara självständigt och ansvarsfull. Tjänsten är omväxlande och arbetstiden är dagtid.

Självklart har vi kollektivavtal, avtalsenlig lön och alla anställda får tillgång till friskvårdsbidrag samt kollektivavtalade försäkringar med bland annat tjänstepension.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har typutbildning på växellok Z67 och Z65. Du skall behärska svenska i tal och skrift. Din ambition, attityd, vilja är viktig för oss.

Kompetenskrav
  • B-körkort
  • RID utbildning klar
  • TTJ utbilning klar
  • Hälsokrav enligt Transportstyrelsens föreskrifter för arbete på järnväg

 

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start omgående. Provanställning tillämpas.

För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev till career@gdl.se – i ämnesraden skriver du växellokförare/växlare. Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Saso Petkovski 076-5112793.

Varmt välkommen med din ansökan!