Terminalarbetare med placering i Varberg

Om GDL

GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än
1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.

Om tjänsterna

Arbetet innebär sedvanliga terminalarbetsuppgifter såsom truck körning, stripp och stuff av sjöcontainer, paketsortering/godssortering, plock och pack av reservdelsordrar samt mottagande och ivägskickande av gods. Arbetstiderna är scemalagd dagtid, 07.00-16.00.  I arbetsuppgifterna ingår även att täcka upp som förman vilket kräver en viss administrativ kunskap. Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående. Provanställning tillämpas. Vi betalar avtalsenlig lön enligt transportavtalet.

Förmåner såsom friskvårdsbidrag mm erbjuds.

Vi betalar avtalsenlig lön enligt transportavtalet.

Dina kvalifikationer

Du skall vara trevlig, flexibel, stresstålig och ha en god servicekänsla. Det är viktigt att du kan fungera både i grupp men likväl också i ensamarbete. Du skall behärska svenska i tal och skrift. Körkort med behörighet CE och tidigare erfarenhet av lagerarbete/truck körning är starkt meriterande.

Kompetenskrav

  • Truckkort

Arbetstid

Heltid med tillträde omgående

Varaktighet

Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader

Ansökan

För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev till career@gdl.se
I ämnesraden skriver du Terminalarbetare Varberg. Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Daniel Jansson daniel.jansson@gdl.se

Varmt välkommen med din ansökan!