FLYTT

Välkommen till GDL i Helsingborg. Här är vi i särklass Skandinaviens äldsta flyttföretag med anor redan från 1735 då Gamla Dragarlaget startade. Än idag hör vi till de absolut främsta flyttföretagen i branschen med vårt breda tjänsteutbud inom flytt och magasinering.


Vi åtar oss gärna hela flyttprocessen

Det är viktigt att det går så smidigt till som möjligt och med vår långa erfarenhet som flyttfirma åtar vi oss gärna hela din flyttprocess.

 

Kostnadsfri flyttplanering/besiktning

Ingen flytt är den andra lik och ingenting är för litet eller för stort. Oavsett vad du vill ha flyttat är du som kund viktig för oss. För att säkerställa den bästa lösningen för dina behov utför vi alltid en kostnadsfri flyttbesiktning. Ring oss på 042-25 18 00 för tidsbokning.

 

Lån av flyttkartonger och plastemballage

Om du anlitar oss för delar av din flytt och väljer att ”packa själv” ingår lån av flyttkartonger och det emballage som du behöver i priset.

 

Prisförfrågan

Via vårt prisförfrågningsformulär kan du enkelt göra en prisförfrågan.

Vi återkommer med svar så snart som möjligt och garanterat inom 24 timmar.

Vill du hellre kontakta oss per telefon är du alltid välkommen att ringa oss.

 

Bokningsregler

Minimidebitering är 3 timmar och avbokning måste ske senast klockan 12.00 dagen före avtalat datum. Vid avbokning senare än angiven tid och dag debiteras hela beloppet.

  

Trygg hela vägen – vi är fullförsäkrade

I GDL jobbar vi efter devisen – Trygg hela vägen – och självklart är det viktigt för oss att du som kund ska känna likadant. När vi packar, lastar och transporterar dina flyttsaker gäller naturligtvis vår fullförsäkring hos Trygg-Hansa. Packar ni själva, står ni själva för eventuella skador som exempelvis kan bero på bristfällig packning.

 

Reklamation

Giltig reklamation, dokumenterad och fotograferad handling, måste vara oss tillhanda senast 48 timmar efter utfört flyttuppdrag.

 

Distributionsbilar för hemleverans

Kanske har du köpt en ny soffa, bokhylla, sängar eller andra skrymmande och tunga saker som du behöver få hemkört från butik eller annan plats. Vi har distributionsbilar i olika storlekar och erbjuder tjänsten ”Hämta och Lämna”.

  

Försäkringsvillkor

Läs om vilka försäkringsvillkor som gäller vid flytt.

  

Kontakta oss för bokning!

042-25 18 00

   
Magasinering >>

  Prisförfrågan

  (*) = obligatorisk uppgift

  Flyttning från

  Flyttning till

  Flyttens omfattning


  PianoFlygelKassaskåpKristallkronor