Ditt nya jobb
Vi erbjuder dig möjligheten att dagligen möta våra härliga elever, undervisa dem i karaktärsämnen på Fordons- och transportprogrammet och genom engagemang inspirera till goda studieresultat. Arbetet innebär undervisning i årskurs 2 och 3 inom transport, såväl praktiskt som teoretiskt, med placering i Varberg på C-R Utbildning.
Du får tillsammans med oss skapa miljöer som främjar elevernas lärande samt utveckling och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du blir vidare en del av skolans helhet och samarbetar med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, övrig skolpersonal. Du får även arbeta nära de branscher i vår region som våra utbildningar riktar sig emot, besöka elever på deras praktik och göra uppföljningar

Din kompetens
Vi ser gärna att du är behörig yrkeslärare inom fordonsprogrammets gren transport. Krav på kompetens och behörigheter är BE, C, CE samt godkänd trafiklärare. Önskvärd kompetens är YKB, Truck och Kran. Det är meriterande med såväl erfarenhet från branschen som från undervisning på gymnasiet.

Som person är du ansvarsfull, social och flexibel. Du har ett intresse av att vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten med fokus på undervisning och elevernas lärande. Du har vidare en god pedagogisk erfarenhet/förmåga och lätt för att samarbeta. I rollen som lärare behöver du vara noggrann och ha förmågan till ett övergripande ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ber dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser.
Tänk på att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan. Beställ utdrag från belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Varberg
ANSÖKAN Urval och intervjuer sker löpande.

Skicka ansökan till:
Mail: anna-maria.olsson@crutbildning.se
Tel: 0340-696920

 

Om oss

Vi är ett väl etablerat utbildningsföretag i Halland och har lokaler i Varberg.

C-R Johanssons Åkeri AB började utbilda yrkesförare i början av 80-talet, 1993 startade vi egen trafikskola för körkortsutbildning C, CE, D, DE. Curth-Rune Johansson som är åkeriets grundare började väldigt tidigt med ADR utbildningar i slutet av 80-talet. 1994 startade vi gymnasieutbildningen Fordon-transport som vi har på entreprenad för Varbergs kommun.

 

Vad vi gör

Vi utbildar gymnasieelever på Fordon-transport programmet samt håller utbildning inom körkortsbehörigheterna C,CE, D och DE.
Vi utbildar också inom YKB fortbildning, YKB grundutbildning för gods och persontransporter samt Heavy eco-driving, farligt godsutbildningar (ADR), HLR-utbildning, arbete på väg, kranförarutbildning och truckförarutbildning.

Vi har utbildningsplaner som följer de krav som branschorganisationerna och de berörda myndigheterna ställer på våra utbildningar.