TRANSPORTLEDARE ANLÄGGNING & MILJÖ – VÄXJÖ

Som transportledare inom affärsområde Anläggning & Miljö får du ett fritt och ansvarsfullt arbete, där du får vara med att utveckla vår verksamhet. I rollen som transportledare är du självgående, har förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärden för kunden. GDL erbjuder en intressant tjänst med spännande utmaningar i ett snabbt växande företag.

Arbetsuppgifter

• Ordermottagning
• Transportplanering

Personprofil

Vi ser gärna att du som söker har ett brinnande intresse för transporter och maskintjänster samt återvinning. Du har erfarenhet av arbete inom branschen och vill nu hitta nya utmaningar och få personlig utveckling. Som transportledare är du effektiv och noggrann i ditt arbete samt van att ha många bollar i luften samtidigt. I ditt arbete kommer du samarbeta både internt med kollegor samt externt med åkare, maskinägare och kunder. Du är kommunikativ och van att möta människor på olika sätt i olika situationer. Har du vana att arbeta i olika typer av IT-system och lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar är detta starkt meriterande.

Kompetenskrav

• Erfarenhet från transportbranschen
• Gymnasiekompetens
• Svenska i tal och skrift

Arbetstid

Heltid 100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader.

Ansökan

För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev till career@gdl.se. I ämnesraden skriver du Transportledare Växjö.

Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 12 april 2021. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta gärna platschef Martin Gröön, 073-234 02 49.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Placeringsort

Växjö

Kontaktperson

Martin Gröön
Platschef
Tfn 073-234 02 49