Transportledare kväll och natt i Helsingborg

Som transportledare kommer du att spela en central roll i att säkerställa smidigt utförande av våra tjänster under kvällens och nattens timmar. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra samarbetspartners för att säkerställa att varje leverans når fram i tid och enligt högsta kvalitetsstandard.

Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete med möjligheter till utveckling. Du har en god logistisk förståelse samt förståelse för fjärr- och distributionsflöden. Som transportledare utför du även administrativt arbete med fakturering, avvikelsehantering och ekonomisk uppföljning. Du deltar också i olika möten samt tillsammans med dina kollegor är med och utvecklar och verkar för att verksamheten bedrivs på ett tillfredsställande sätt.

 

Arbetsuppgifter

– Övervaka och hantera eventuella avvikelser från planen samt vidta åtgärder för att minimera förseningar.

– Administrativa arbetsuppgifter så som fakturahantering, taxering och avräkningar, med mera.

– Utvärdera och föreslå förbättringar av transportprocesser och effektivitet.

 

Personprofil

I rollen som transportledare är du självgående, har förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärden för kunden. Du är effektiv och sätter kunden främst. Tjänsten kräver att du är kommunikativ och lösningsorienterad. Du har vana av att arbeta i olika typer av IT-system och lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar. Vi använder idag Opter som TMS system.

 

Kompetenskrav

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet som transportledare från transport-/logistikbranschen eller liknande. Det är meriterande med utbildning inom området. Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete där du är noggrann och strukturerad med ett stort engagemang i det du tar dig för. Du behöver kunna svenska samt engelska i tal och skrift.

 

Arbetstid

Heltid 100% med start omgående.

 

Varaktighet

Tillsvidareanställning med en inledande provanställning om sex månader.

 

Hur du söker

För att söka tjänsten sänder du CV och personligt brev senast 2023-09-08 till career@gdl.se. I ämnesraden skriver du Transportledare kväll och natt Helsingborg.

Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta gärna nicolau.kjeldsen@gdl.se

Varmt välkommen med din ansökan!