Transportledare till GDL i Varberg

Är du en erfaren transportledare med stort kontaktnät i branschen och som trivs med att jobba nära dina kunder? Då kan tjänsten hos GDL i Varberg som transportledare vara något för dig!

Om jobbet
Till GDL i Varberg söker vi nu en relationsbyggande och skicklig transportledare. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med våra kunder och andra aktörer branschen. Som transportledare kommer du ha en bredd i dina arbetsuppgifter och många kontaktytor både internt och externt för att våra kunder ska få högkvalitativ service. Tjänsten är en tillsvidareanställning och är på heltid. Arbetstiden är på dagtid med placering i Varberg, med start så snart som möjligt

Om dig
För att lyckas i din roll behöver du ha flerårig erfarenhet av transportledning i speditionsbranschen. Du är en god administratör med goda datakunskaper och trygg med Officepaketet. Du ska ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Meriterande om du innehar CE-behörighet och har kört lastbil tidigare.

För att passa i rollen krävs att du är lyhörd och flexibel för vad som händer runt dig i den dagliga verksamheten. Som person behöver du även vara positiv, strukturerad, och har ett fokus på lösningar i stället för på problem. Du har lätt för att samarbeta och bra på att bygga långsiktiga relationer.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar GDL med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vid frågor, eller för mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på 0708-546740 alternativ magnus.carlhielm@jeffersonwells.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast den 15 augusti. Välkommen med din ansökan!

Om GDL
GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen.