Transportledare till Linköping

Om GDL

GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än
1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.

Om tjänsten

Som transportledare kommer du tillhöra Avdelningen Distribution och Terminal Öst i Linköping. Du blir du då en nyckelperson i vår verksamhets dagliga drift och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. I rollen som transportledare är du självgående. I ditt arbete kommer du samarbeta både internt med kollegor samt externt med åkare, maskinägare och kunder. Arbetet innebär att hålla igång flera uppgifter samtidigt och därför är stresstålighet och planeringsförmåga viktigt. Du rapporterar till produktionschef i Linköping och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och stationeringsorten är Linköping.

Dina kvalifikationer

Du är kommunikativ och van att möta människor på olika sätt i olika situationer. Du har förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärden för kunden. Du är effektiv med en känsla för service och sätter kunden främst. Vi ser gärna att du som söker har ett brinnande intresse för logistik. Du har erfarenhet av arbete inom logistikbranschen gärna som transportledare eller liknade roll. Har du vana att arbeta i olika typer av IT-system och lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar, är detta meriterande. Vi använder idag Opter som TMS.

Kompetenskrav:

  • Erfarenhet från Transport och Logistikbranschen
  • Vana vid fraktberäkning samt transport ekonomisk insikt
  • Svenska i tal och skrift
  • Utbildning inom transport/management är

 

Hur du ansöker och övrig information

För att söka tjänsten, skicka ditt CV och personliga brev till career@gdl.se och skriv Linköping Lokal Distribution i ämnesraden.

Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta gärna Fredrik Malmström på telefon 013 – 35 54 40.

Varmt välkommen med din ansökan!