Med placering i Helsingborg söker vi Transportledare (vikariat)

 

 

Som Transportledare inom avdelning Transport och Logistik Fjärr kommer du att vara med och utveckla vår verksamhet som i huvudsak består av planering av fasta uppdrag inom fjärrtransporter. Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten.

I rollen som transportledare är du självgående, har förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärden för kunden. Du är effektiv och sätter kunden främst. GDL erbjuder en intressant anställning med spännande utmaningar.

Arbetsuppgifter

  • Ordermottagning
  • Transportplanering
  • Fakturering
  • Administrativa arbetsuppgifter

Personprofil

Vi ser gärna att du som söker har ett brinnande intresse för logistik. Tjänsten kräver att du är kommunikativ och lösningsorienterad. Du har erfarenhet av arbete inom logistikbranschen, har vana av att arbeta i olika typer av IT-system och lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar. Vi använder idag Mobilast som TA system.

Kompetenskrav

  • Svenska samt engelska i tal och skrift
  • Excel

Arbetstid

Heltid 100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader.

Ansökan

För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev till career@gdl.se. I ämnesraden skriver du Transportledare Växjö.

Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 26 maj 2021. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta gärna platschef Martin Gröön, 073-234 02 49.

Varmt välkommen med din ansökan!