TRANSPORTLEDARE, JORDBRUK

Som transportledare inom GDLs Jordbruksavdelning kommer du att vara med att utveckla vår verksamhet som i huvudsak består av transporter inom jordbrukssektorn. Du får ett ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten, du ingår i ett team på fyra personer och i en grupp på totalt 11 personer med placering i Helsingborg och Linköping. Som transportledare hos oss kommer du att ha mycket kontakt med kunder och åkare.

Tjänsten innebär transportledning av lokala körningar, fjärrtransporter och gränsöverskridande transporter. GDL erbjuder en intressant anställning med spännande utmaningar.

Arbetsuppgifter

  • Ordermottagning
  • Transportplanering
  • Fakturering
  • Administrativa arbetsuppgifter

Personprofil

Vi söker en person som är flexibel och strukturerad i sitt arbetssätt. Du har erfarenhet av arbete inom logistikbranschen och vill nu hitta nya utmaningar och utvecklas i ett snabbt växande företag. Du är engagerad, självgående och har förmåga att etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten. Du är kommunikativ, driven och har lätt för att samarbeta. Du har förmåga att planera din tid på ett strukturerat och effektivt sätt.

Vi ser gärna att du har god erfarenhet av att arbeta i olika typer av IT-system och har lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kompetenskrav

  • Erfarenhet från Transport-/logistikbranschen
  • Gymnasiekompetens
  • Svenska samt engelska i tal och skrift
  • Utbildning inom transport/management är meriterande

Arbetstid

Heltid 100% med tillträde omgående.

Varaktighet

Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 


(*) = obligatorisk uppgift


Placeringsort

Helsingborg

Kontaktperson

Peter Steenfeldt-Jensen
Affärschef
Tfn 070-871 18 77

Sista ansökningsdag

2019-02-08